Bijzonder succesvol, dat kunnen we wel stellen als BoZinBeeld.nl want de cijfers waren nog nooit zo goed. We blikken ook nog even terug op de maanden September - Oktober

 

Zoals U in de statistiek kunt zien hebben bijna 135.000 bezoekers voor meer dan 4.800.000 hits op onze site gezorgd waarbij er bijna 1.4 miljoen pagina's benaderd zijn. Dat zijn natuurlijk duizelingwekkende cijfers. Verder brachten we in dit jubileumjaar ook nog eens een papieren jubileumkrant uit die op 32.000 duizend deurmatten in Lepelstraat, Halsteren en Bergen op Zoom viel. Ook hier hebben we hele mooie commentaren op mogen ontvangen.

We hebben bijzonder veel foto's mogen schieten en de nodige verhalen mogen optekenen. Daarbij ontvangen we steeds meer nieuwsberichten of persberichten die ons worden aangereikt en dat is natuurlijk ook een goed teken.

Ook in het nieuwe jaar gaan we U uiteraard van dienst zijn bij het verspreiden van nieuws, weergeven van evenementen en houden we alle data uit de regio bij. We hebben nog de nodige plannen in de achterzak zitten dus al bij al heel veel redenen voor U om onze site te blijven bezoeken.

 

Al bij al danken we U allemaal voor een fantastisch jaar en gaan we graag een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen in.

Grada Franken

Sonn Franken

Mocht U zelf iets te melden hebben over Uw club, vereniging, school, gemeente, organisatie of eigen bedrijf; meldt dit dan aan ons of neem eens vrijblijvend contact met ons op.

www.bozinbeeld.nl 

www.westbrabantinbeeld.nl 

www.zuidwestinbeeld.nl 

www.markiezaatinbeeld.nl 

www.vastenavendinbeeld.nl 

 

www.sonninbeeld.nl 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Terugblik op de maanden september en oktober: