Zondag 31 januari 2016 vanaf 14.30 uur organiseert De Draak een Dweil Modeshow waar iedereen die zich inschrijft zich op de rode loper kan laten zien.

 

Entree is gratis, inclusief welkomstdrankje en een hapje.  

Het Krabbegat is een stad vol modellen, mannequins in gordijnen gehuld en ‘dweilen’, mensen die gemaskerd en  onherkenbaar verkleed, complete met lampenkap,  vogelkooien of een oud vergiet vol bloemen en groenten gestoken de stad in gaan. Bergenaren zijn trots op hun stad en lopen er mee weg, zeker als het om de Vastenavend gaat. Tijdens de grote Dweil Modeshow kan men laten zien dat Bergen op Zoom, ‘t Krabbegat, met Vastenavend het modemekka van de wereld is.  

Creatieve ontwerpers/modellen kunnen een inschrijfformulier verkrijgen via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! Vol is vol dus wees er op tijd bij en schrijf jezelf in voor 15 januari. Een bekende spreekstalmeester kondigt de modellen aan en een speciale jury zal die dag de prijzen uitreiken. De hoofdprijs is een overnachting in Hotel de Draak tijdens de Vastenavend.

 

 

Voor de meest uitbundige krabben creatie zijn er uiteenlopende prijzen beschikbaar gesteld door diverse Bergse sponsoren. Tòòn d’oew eige n’op de rooie lòòper! Iederéén mag meelòòpe!