Bergen op Zoom maakt zich weer op voor ijspret.

 

Van 5 december t/m 3 januari kan er weer geschaatst worden op de Kerstijsbaan op de Grote Markt in Bergen op Zoom. Volop ijspret voor jong en oud met tal van activiteiten op en rond de Kerstijsbaan. De Kerstijsbaan is dagelijks geopend van 10.00 – 22.00 uur, met uitzondering van speciale (feest)dagen.

 

Vind je schaatsen leuk, ben je 16 jaar of ouder en ben je in de periode van 5 december t/m 3 januari beschikbaar, meld je dan nu aan als vrijwilliger van de Kerstijsbaan. Er wordt gewerkt met een rooster, dus je kunt van tevoren aangeven op welke dagen en tijden je wilt komen. We verwachten natuurlijk wel dat je je aan de gemaakte afspraken houdt.  

Zoek je een maatschappelijke of individuele stage? Ook dan kun je je melden bij de Kerstijsbaan. Kinderfeestje, een personeelsuitje of andere bijeenkomst? Dit alles kan in overleg geregeld worden. U wilt een leuk en vooral sportief evenement sponsoren? Dan bevelen wij de Kerstijsbaan van harte bij u aan. Een presentatiemap is op aanvraag beschikbaar.

 

Aanmelden of vragen om informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.kerstijsbaan.nl.

Like onze Facebookpagina: www.facebook.com/ijsbaan.