Babouche en Rob Mion Vastgoed zijn voortdurend op zoek om hun klanten het beste te bieden.

 

Zo heeft Babouche de maand juni uitgekozen tot kostuum maand. En dat betekent voor de klanten erg goed nieuws. Immers, elk 2e kostuum verdient maar liefst 50 % korting!!

 

Trouwens, die kostuums zijn er al vanaf een hel schappelijk bedrag en er is keuze uit wel meer dan 100 kostuums. Wie zijn slag wil slaan moet er snel bij zijn, dus haast je even langs de winkel:

 

Babouche Fashion

Antwerpsestraat 17

Bergen op Zoom, 4611AB

Netherlands

 

 

Rob Mion Vastgoed heeft diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe woning in Bergen op Zoom en regio weer een paar mooie panden te bieden. Wat dacht je van locaties als: Hooghuisstraat 32, Boeieraak 34, Noordzijde Haven 74 & Lindenbaan 39 te Bergen op Zoom. Maar ook Haverblok 11 te Wouw en Sint Maartensplein 36 te Halsteren wachten op nieuwe bewoners.

 

Koning Willem 3 straat 21, Oude Stationsweg 33 en Antwerpsestraat 6 te Bergen op Zoom zijn dan weer de locaties waar u studio’s en appartementen te huur vindt. Neem eens een kijkje op de website www.robmionvastgoed.nl voor alle informatie en voor veel foto's. Neem ook gerust contact op met Rob Mion als u meer wilt weten, hij staat u graag persoonlijk te woord.

 

Vanwege de grote vraag is Rob Mion Vastgoed ook altijd op zoek naar locaties die te huur zijn.

 

Rob Mion Vastgoed BV

Adres: Stationsstraat 5, 4611 CA Bergen op Zoom

Telefoon:0164 257 592