De laatste maand van 2014 is alweer een week  aan de gang. We gaan rap aan op de feestdagen en dan begint 2015 al weer. Tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar...


Dat jaar wordt heel spannend voor ons want we vieren ons jubileumjaar; we zijn dan immers al weer 5 jaar in de lucht en wie had dat kunnen bedenken toen we onze site begonnen. In 2014 is er al weer heel veel gebeurd. Per 1 december gingen we over de 2.500.000 hits. Dat is weer een forse stijging van verkeer ten opzichte van het vorige jaar. Dat smaakt naar meer en daar gaan we ook werk van maken. Het afgelopen jaar hebben we weer veel verhalen en foto's mogen brengen. Zoals gewoonlijk gaan we een terugblik op het afgelopen jaar brengen zodat U nog eens aan de hand van een aantal foto's een aantal evenementen kunt herbeleven. En gebruik gerust de zoekfunctie om een specifiek moment terug te vinden qua verhaal en de bijbehorende foto's want alles staat nog online. 

We zullen de terugblik dit jaar niet in één keer doen maar in verschillende stappen. Hou daarom de website bij en ga in wandel in zes keer nog eens door het jaar heen. Laten we beginnen met de eerste twee maanden januari en februari.

Veel plezier

Sonn