De Dj’s Biggi en Mell Tierra komen op vrijdag 19 december naar Bergen op Zoom om samen met Joshua Jansen, Double J en Tommy Walker jongeren kennis te laten maken met de nieuwste House en Electro tijdens de vierde editie van Lose Control in Gebouw-T. Hier krijgen jongeren tussen 12 tot 16 jaar de mogelijkheid om met het uitgaansleven kennis te maken op een veilige, non-alcoholische manier.

 

Biggi’s muziek is momenteel een van Nederlands grootste export producten binnen de Eclectic House scene.  Samen met onder andere Hardwell en R3hab heeft hij Eclectic style ontwikkeld tot wat het vandaag is: Dutch House. Daardoor is hij ook een van Nederlands meest geboekte artiesten en wordt hij vaak verbonden met de titel “ongekroonde koning van Eclectic”.

 

De DJ heeft een drukke agenda met rond 250 optredens per jaar. Hij heeft onder andere op Dancetour, Nope is Dope, Latin Village Festival en Gigadance gestaan en wordt vaak gezien in populaire Nederlandse concepten zoals Club MTV, We love Ibiza en Lipstick. In het afgelopen jaar heeft hij de grenzen van Nederland overtreden en in landen zoals Spanje, Engeland, Turkije, Duitsland, Polen en België gedraaid. Met zijn motto “Be bigger” heeft hij zijn liefde voor muziek in een speciale concept verwerkt, dat nu de Nederlandse club scene overneemt!

 

Mell Tierra is een artiest met grote ambities. De jonge DJ wordt onder andere gesteund door bekende namen zoals Hardwell, Tiesto, Armin van Buuren en Paul Oakenfold en heeft in de loop der jaren een loyale fanbase op kunnen bouwen. In clubs zoals Escape, Matrixx en Panama heeft hij regelmatig optredens en zorgt ervoor dat het publiek de drang om te dansen krijgt. Ook hij heeft in de laatste jaren aandacht onder het internationale publiek gekregen in landen zoals België, Duitsland en Taiwan.

 

Tijdens de kersteditie van Lose Control zorgen de DJ’s voor een leuk feest waar jongeren samen met hun vrienden een onvergetelijke avond kunnen beleven. En het goede nieuws is: De eerste honderd bezoekers krijgen een leuke kerstgadget bij binnenkomst. In het verleden hebben artiesten zoals Artistic Raw, Sascha Visser en Ruud Feltkamp al succesvol op Lose Control gestaan . Met onder andere een fotobooth en goede MC’s waren de afgelopen edities daardoor zeer geslaagd, en beloofd deze editie een nog grotere succes te worden!

 

Tickets zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, de VVV of de Waterput en kosten 7,50€ (excl. servicekosten) in de voorverkoop.