De Junioren presenteren een nieuw stuk!! Naar: Halloween door Tim Kelly | Regie: Thea Stuart

Een jong, pas getrouwd stel, betrekt op de dag vóór Halloween een oud en tamelijk vervallen huis in een zonderling dorp, om daar een bed-en-breakfast te beginnen.

Ze hebben al hun spaargeld in de koop van dit al geruime tijd leegstaand huis gestoken en hopen dan ook - voor de nodige opknapbeurt van het huis- een beroep te kunnen doen op de gulheid van tante Louise. Deze zal hen met een bezoek komen vereren rond Halloween, de dag dat Sander en Ilona open huis zullen houden voor de bewoners van het dorp en andere gasten.

Voordat het zover is dagen er echter al verschillende mensen op waarvan niet vaststaat of ze nu wel of niet op de gastenlijst staan. Enkele van deze personen willen Sander en Ilona het liefst onmiddellijk weer zien vertrekken uit dit dorp en vooral uit dit specifieke huis waar een vloek op zou rusten; de vloek van Edward Goeth. Eén van deze “personen”, Duystherghast, gaat hierin wel erg ver en het lijkt hem te gaan lukken het jonge stel te verdrijven uit – zoals hij claimt- “zijn huis”. Het jonge stel laat zich echter niet zomaar uit het veld slaan en Sander organiseert zelfs –met de hulp van een witte heks- een heuse uitdrijving…

Sander en Ilona willen zich door niets of niemand laten verdrijven maar of Duystherghast zich wel laat uitdrijven???????

Als je dit leest krijg je de spanning, wil je meer weten, bekruipt de ultieme nieuwsgierigheid je.... DUS ???   Ga dit stuk beslist zien..

19 december 20.00 uur | 20 december 15.00 uur | 21 december 20.00 uur

in Vestzaktheater Het Zwijnshoofd

Kaarten à €10,-

Verkoopadressen: www.jeugdtheaterrotonde.nl - Zwijnshoofd - Rookshop de Schelde