Meezingen  met ’t Koor van Tante Door bij Tapperij De Kroon

Na en succesvolle zomertour langs de plaatsen Uden, Grave, Retranchement en Breda organiseert  ‘t  Koor van Tante Door op zaterdagavond  29 november een gezellige meezingavond bij tapperij De Kroon in de Bosstraat te Bergen op Zoom. De zang wordt daarbij afgewisseld met muzikale  optredens van De Mistery  Band.

Het koor van Tante Door repeteert elke 2 weken op de zolder van het etablissement Café Krijnen in de Dubbelstraat en is vernoemd naar de vroegere uitbaatster. Het bestaat 15 jaar en staat sinds twee jaar o.l.v. Peter Witjes. Peter heeft er op basis van zijn jarenlange persoonlijke zangervaringen aan bijgedragen dat  het  repertoire is aangepast van smartlappen en levensliederen naar meezingliederen. Zo worden er naast oud Hollandse nummers o.a.  ook liederen van Guus Meeuwis, Rob de Nijs, Ramses Shaffy, Herman van Veen, Gerard Joling  en Marco Borsato gezongen. De naam van de gast band zegt het …..de samenstelling is  mistery, maar verklapt mag worden dat deze gelegenheidsband uit muzikanten van Bergse topklasse bestaat.

Omdat het koor naarstig op zoek is naar aanvulling van vooral de mannenstemmen is deze meezingavond de ideale gelegenheid om de sfeer te proeven die dit koor uitstraalt. Het zangspektakel begint om 21:00 en gaat door tot in de late uurtjes. Voor informatie en aanmeldingen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..