Maandag 10 november vond de feestelijke kick-off plaats van de F!TFabriek!

De bedrijfskleding hing al even klaar voor de personeelsleden, maar tijdens deze avond is de F!TFabriek dan ook officieel geopend!

De F!TFabriek is geen gewone fabriek, maar een nieuwe organisatie waarin de gemeente, Thuis Op Straat en Sportservice Noord-Brabant de krachten bundelen. "De F!TFabriek genereert vooral energie", aldus wethouder Arjan van der Weegen, die in het nieuwe fenomeen hét instrument ziet om heel Bergen op Zoom in beweging te krijgen. Aan Wethouder Arjan van der Weegen was het dan ook de eer om de F!TFabriek officieel te openen.

De F!TFabriek is net als Fort Smakelijk gevestigd in de vroegere basisschool 't Fort aan de Bernadettestraat. Om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk van een geslaagde aftrap gesproken kan worden hebben de buren zich flink ingezet. Zo heeft Fort Smakelijk de bijna honderd genodigden gedurende de avond voorzien van heerlijk hapjes en drankjes. Ook heeft het CKB haar steentje bijgedragen aan dit succes. Op haar beurt hebben zij een spetterend dansoptreden weggegeven. 

Foto: Gijs Proost