succesvolle start vraagt om herhaling -  Zondagmiddag 30 november organiseren Ellen en Marcel Deelen weer een muziekmiddag in hun pand d’ Engelenburgh. Het programma staat in weense sfeer en biedt onder meer bekende operettenummers, operaduetten en pianomuziek. Belangstellenden kunnen hun hart ophalen in de gerestaureerde vertrekken van de voormalige fijnaartse pastorie.

 

Mozart, Verdi, Puccini, Strauss, Stolz, het zijn bekende namen die onsterfelijke muziek schreven en die ons nog steeds weten te boeien. Tijdens de middag wordt ook verteld over de achtergronden van de componisten en de inhoud van de stukken. Zo komen bezoekers interessante feiten te weten over de muziek, die het luisteren wellicht een andere dimensie geven.

 

Uitvoerenden zijn de sopranen Ellen Deelen en Jet Hoogen Esch, bariton Jan Mulder en de pianist Johan Cnossen.

Het programma heeft weliswaar hetzelfde thema als vorige maand, maar op het programma staan andere nummers. Het succes van de middag in oktober vroeg om een herhaling van het thema.

 

De gasten worden in de pauze getrakteerd op koffie met Sachertorte. De entree voor de middag bedraagt tien euro per persoon, jongeren tot 16 jaar zes euro.

Vanaf 14.00 uur is de deur aan de Molenstraat 24 open, het concert begint om 14.15 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 8357 2448

 

samenwerking

Het echtpaar Deelen zoekt samenwerking met uitvoerende musici en andere brengers van kleinkunst. Daartoe stellen zij hun pand open om niet alleen belangstellenden toegang te verlenen, maar ook uitvoerenden de mogelijkheid te bieden hun repertoire ten gehore te brengen. Vocaal, instrumentaal, ensembles, maar ook jonge musici die podiumervaring willen opdoen, vinden hier een plek in een stijlvolle maar laagdrempelige omgeving en een ontspannen sfeer.

Ellen en Marcel hopen dan ook dat musici zowel als liefhebbers van muziek hun weg naar d’ Engelenburgh weten te vinden.