Hoge Noot voor Warchild CKB De Maagd organiseert op de maandag voorafgaand aan de grote Bergse Warchild-dag een meezingspektakel met als titel Hoge Noot voor Warchild. CKB docenten en theatertechnici werken geheel belangeloos mee en de presentatie is in handen van niemand minder dan de bekende presentator/zanger Michael van Hoorne. Iedereen kan komen meezingen op 25 maart, aanvang 20.00 uur in De Maagd. De opbrengst is voor de actie Warchild. Voor info en kaartverkoop: www.demaagd.nl

Meezinghits op live muziek

Een professionele band, bestaande uit CKB docenten, heeft een repertoire samengesteld en ingestudeerd van meezingbare hits van vroeger en nu, van Elvis Presley tot Lady Gaga en van de Zangeres Zonder Naam tot Frans Bauer. Onder leiding van Michael van Hoorne worden covers op live muziek meegezongen door het publiek. Michael van Hoorne is bekend als theatermaker en zanger/presentator van diverse meezingshows. Op het toneel staat een Rad-van-Avontuur. De presentator zal het rad laten bepalen welk nummer gespeeld en gezongen gaat worden.

Wie is de solist?

Het rad kan ook bepalen dat één hele rij toeschouwers of één enkele bezoeker het nummer solo mag zingen. Spannend en leuk tegelijk. Stel je voor; het rad bepaalt dat heel rij 14 het nummer “We are the champions” mag zingen of stoel 7 in rij 9 “Vandaag is rood”.

Tekstboekjes

Als je de teksten niet kent is dat geen enkel probleem. iedere bezoeker krijgt een boekje met alle zangteksten. Daarnaast worden alle zangteksten ook nog eens geprojecteerd.

Koren en zanggroepen

Koren en zanggroepen kunnen vooraf aangeven dat zij een bepaald nummer solo willen zingen. Dat kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het gaat natuurlijk om de centen

Toegangskaarten voor deze gezellige, interactieve meezingavond kosten slechts € 7,50 en zijn vanaf 23 februari te koop via www.demaagd.nl of via de Theaterkassa, Burg. Stulemeijerlaan 3, 0164 280555. De opbrengst komt geheel ten goede van Warchild. Bij de uitgang van het theater staan collectebussen, waarin bezoekers ook nog wat wisselgeld kunnen achterlaten voor deze actie.

 

De info nog even op een rij:

Wat:                                       Hoge Noot voor Warchild, een interactieve meezingshow t.b.v. Warchild

Wanneer:                             maandag 25 maart 2013

Aanvang:                              20:00 uur

Einde:                                    22:15 uur

Waar:                                    theater De Maagd

Voor wie:                              iedereen

Aanmelden koren:              via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ondw: hoge noot voor warchild

Toegang:                             € 7,50

Ticketverkoop:                    www.demaagd.nl of Theaterkassa Burg. Stulemeijerlaan 3, 0164 280555