Voor het eerst in de Nederlandse theaters!  Alle jonge kinderhartjes gaan sneller kloppen, want eindelijk kunnen ze Bumba in het echt ontmoeten. In zijn Studio 100-theatershow Bumba in Dromenland beleeft hij samen met zijn vriendjes de leukste dingen. Op zaterdagmiddag  2 maart komt Bumba naar De Maagd te Bergen op Zoom. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer info op www.demaagd.nl

Bumbacircus
De leukste clown komt speciaal voor alle kinderen vanaf 2 jaar naar De Maagd. En hij neemt al zijn vriendjes mee: Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, Barry de leeuw, Baby en natuurlijk de gekke vogel Kiwi. Kleine Loes moet elke avond op tijd naar bed, samen met haar lievelingsknuffel Bumba. Maar wat als die knuffel plots tot leven komt en haar meeneemt naar een wereld vol fantasie waar alles mogelijk is? Namelijk naar het Bumbacircus waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven.


Pannenkoeken
Op zaterdag 2 maart zijn er twee voorstellingen van Bumba in Dromenland, namelijk om 13:00 uur en om 15:00 uur. Na de eerste en voor de tweede middagvoorstelling kunnen er pannenkoeken gegeten worden in De Maagd. Dit kinderarrangement is tot een week voor de voorstelling online te boeken.

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl