Agridienst en A.D.S.-uitzendbureau zijn als eerste Steenbergse bedrijven partner geworden van Samen voor.

In juli heeft de gemeente Steenbergen besloten om aan te sluiten bij de formule van Samen voor Bergen op Zoom en hierdoor is er nu voor Steenbergse bedrijven en verenigingen, de mogelijkheid om ook mee te doen. Dit betekent  wel dat er moet worden nagedacht over een nieuwe naam voor het netwerk. 

Agridienst en A.D.S.uitzendbureau  waren geen onbekenden van Samen voor, want reeds eerder hebben zij deelgenomen aan de Kansenbeurs met aanbod voor werk. Daar zijn ze zeer enthousiast over, want beide keren hebben zij gemotiveerde mensen ontmoet. Dat de Kansenbeurs een succes is, dat weten ze, want meerdere kandidaten zijn via hen aan de slag gegaan. 1 daarvan heeft uiteindelijk bij de opdrachtgever een contract gekregen. Een mooi succesverhaal van de Kansenbeurs! 

Directeur Ariën Heijmans  van Agridienst is dan ook verheugd dat zij nu kunnen aansluiten  bij Samen voor en zo meehelpen met het verder ontwikkelen van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de regio. Kees Aarden van ADS uitzendbureau zegt blij te zijn met de mogelijkheid om regionaal meer voor elkaar te kunnen gaan betekenen. Beide bedrijven vinden dat iedereen een kans verdient, ook  mensen die door bepaalde omstandigheden, zelf niet makkelijk aan werk kunnen komen. Agridienst en A.D.S.  dragen graag hun steentje bij en uiteraard zijn zij aanwezig op de Kansenbeurs van 3 oktober.

De Kansenbeurs

Woensdag 3 oktober is er weer de Kansenbeurs bij Markiezaat College, Nobellaan 50 in Bergen op Zoom. Op de Kansenbeurs staan bedrijven die vacatures hebben voor gemotiveerde kandidaten die op zoek zijn naar werk. Daarnaast zijn er voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen vele verenigingen en stichtingen, die graag met hen in contact komen. Mensen uit de gemeente Bergen op Zoom en Steenbergen,  die op zoek zijn naar werk (en niet via de gemeenten of partners worden aangemeld) kunnen zich inschrijven bij Tempo Team in de Wassenaarstraat in Bergen op Zoom.  Zodra zij daar zijn ingeschreven, horen ze of zij naar de Kansenbeurs kunnen komen.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk in de regio, dan bent u van harte welkom op de Kansenbeurs vanaf 19.00 uur