Tussen kunst en kitsch - 

Al jaren staat Vive La Fête garant voor een feestje op het podium. De band rond koppel Danny Mommens (ex-bassist dEUS) en Els Pynoo is terug met een nieuw album ‘Produit de Belgique’. Zaterdag 6 oktober staat de band uit België op het podium van Gebouw-T in Bergen op Zoom.

Sinds 1997 is de Belgische band al actief. Vive La Fête maakt zeer dansbare electrorock, met een touch of kitsch, new wave en zelfs het Franse chanson is terug te horen. Het nieuwe album ‘Produit de Belgique’voelt voor de band als een schone lei. Het management is na het uitkomen van het vorige album ‘Disque D’or’ in 2009 aan de kant geschoven omdat die te veel focuste op het creëren van een hit. Daarna kreeg zangeres Els Pynoo te maken met het overlijden van haar vader en vloog gitarist Danny Mommens met zijn Harley over de kop. Dingen die ervoor zorgden dat het nieuwe album van Vive La Fête wat langer op zich liet wachten. Het nieuwe album heeft echter bijdragen van alle leden van de band, waardoor het een echt groepsalbum geworden is. Op deze manier presenteert ook het album heel duidelijk het live geluid van de band.

Voor en na het optreden van Vive La Fête kan er gedanst worden met Waterput Swing. Tickets voor dit concert kosten €15,- en zijn reeds verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl en de voorverkoopadressen De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom). Meer informatie is te vinden via www.gebouw-t.nl.