Op zaterdag 15 september a.s. vindt van 12.00 tot 17.00 uur de derde editie plaats van Bergen op Zicht.

U kunt in de binnenstad kennismaken met Bergse verenigingen, groepen en non profit instellingen, meedoen met interessante workshops of u aanmelden als lid of vrijwilliger. Laat u zich informeren of juist uitdagen deze middag?

Voor jong en oud

In Den Enghel aan de Grote Markt 19 kunt u deelnemen aan Ready4work. Met deze interactieve carrièregame komt u na iedere challenge dichter bij uw ideale baan. Een niet te missen uitdaging voor jeugdige werkzoekers!

Bent u al wat ouder, maar blijft u graag actief? Ook dan bent u in Den Enghel op de juiste plek. Tante Louise verzorgt hier deze middag een squad challenge. Kom langs en ontdek wat het is.

In de tuinzalen van het Markiezenhof leert u hoe u vrijwilligers vindt of behoudt. U ontvangt praktische informatie over en door S&L Zorg. U ontdekt het belang van goede voeding als u gaat sporten. En u leert  hoe u uw grenzen aangeeft wanneer iemand die overschrijdt! 

Daarnaast mag u meehelpen om de binnenstad fris en schoon te maken en u krijgt handige  informatie over duurzaamheid in de Duurzaamheidswinkel aan het Zuivelplein 5. 

Informatie en aanmelden

F!tfabriek, Samen in de Regio, WijZijn Bergen op Zoom en de Vrijwilligersacademie organiseren de workshops. Deelname is kosteloos, maar vooraf inschrijven is verstandig want: vol is vol. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl/pagina/vrijwilligersacademie