Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op donderdag 21 juni 2018 voor de drieëntwintigste keer de jaarlijkse Haringparty.

Het evenement wordt dit jaar weer gehouden in het Markiezenhof, maar vanwege de werkzaamheden wordt uitgeweken naar de Beeldentuin. Mede dankzij een belangrijk aantal ondernemers, die van de gelegenheid gebruik maken om hun relaties voor dit ontmoetingsfeest uit te nodigen, wordt er weer een groot aantal gasten verwacht.

 

De netto opbrengsten worden gebruikt voor de financiering van goede doelen in de regio die vooral gericht zijn op het welzijn van kinderen. Het afgelopen jaar hebben we mede dankzij de opbrengsten van de haringparty onder andere de Stichting Leergeld Brabantse Wal, het Spado G-team en de Juniorprijs der Markiezen kunnen ondersteunen.

 

Om 17.00 uur wordt met de aanbieding van de eerste maatjesharing aan burgemeester Petter de party geopend. Daarna kan men tot 20.00 uur onder het genot van gratis haringen en consumpties gezellig met elkaar de kwaliteit van het geheel becommentariëren. Voor diegenen die geen haring eten is gezorgd voor alternatieve gerechten. Passende muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Bergse Jazzorkest “Monday Date” dat garant staat voor een sfeervolle muzikale begeleiding van het evenement.

 

Wij hopen u ook dit waar weer graag te ontmoeten in de Beeldentuin van het Markiezenhof. Toegangskaarten à € 40 per stuk zijn te bestellen via www.kiwanis-boz.nl. Voor meer informatie over Kiwanis Club Bergen op Zoom en de Haringparty verwijzen wij u graag naar onze website www.kiwanis.nl/bergenopzoom.