RKSV Halsteren organiseert op donderdag 19 april 2018 om 19.30 uur een "Sportcafé Halsteren" in 't Ooievaarsnest, de kantine van RKSV Halsteren.

 

Twee verschillende disciplines, voetballen en wielrennen staan hierbij centraal. We zijn geïnteresseerd in de verschillen, overeenkomsten en vertaalslag naar maatschappij. Want ook daar is het een uitdaging om het beste uit de mensen te halen waarmee  je de klus moet klaren. 

 

De inleiders zijn Robert Molenaar en Koos Moerenhout.

Robert Molenaar, "The Terminator" van Leeds United, oud-trainer van RKSV Halsteren en huidig coach van Roda JC zal altijd een welkome gast blijven bij onze vereniging. Niet alleen door de successen die hij ons heeft gebracht als trainer, maar ook door zijn persoonlijkheid.

Koos Moerenhout, de tweevoudig Nederlands kampioen en met een prachtige palmares die vooral in onze gedachten blijft door zijn aanvallende manier van rijden.

 

Het programma:

19.00 uur: inloop

19.30 uur: presentatie Robert Molenaar

20.15 uur: korte pauze

20.30 uur: presentatie Koos Moerenhout 

21.15 uur: mogelijkheid tot stellen van vragen en discussie

21.45 uur: afsluiting gevolgd door een gezellig samenzijn.

 

Introducees zijn ook van harte welkom. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..