In het eerste kwartaal van 2017 werden bijna 7000 ondernemingen opgezet in de provincie Noord-Brabant.

Dit gebeurt voornamelijk in de sectoren zorg, detailhandel, persoonlijke dienstverlening en ICT. Velen kennen een succesvolle start als eigen ondernemer, maar helaas worden ook veel werkzaamheden van startende bedrijven weer gestaakt. Een beperkte voorbereiding op het ondernemerschap ligt hieraan vaak ten grondslag. Daarom organiseert Startersdagen.com in samenwerking met de Rabobank Zuidwest-Brabant, de gemeente Roosendaal en het StartersCentra West-Brabant een gratis startersdag op woensdag 21 juni in het Kellebeek College te Roosendaal.

 

Startersprijs

Samen met het StartersCentra West-Brabant wordt deze avond een starter extra in het zonnetje gezet met de Roosendaalse startersprijs van het jaar. De Roosendaalse Startersprijs wordt door wethouder Hans Verbraak uitgereikt aan één van de genomineerden: Kreukelz, De Marketing Assistent of Eventiz.

 

Programma startersdag

De startersdag kent een opzet van zoveel mogelijk kennisdelen, inspiratie opdoen en onderling netwerken. Na de opening en het uitreiken van de Roosendaalse Startersprijs volgt een rijk programma met een kennismarkt, seminars & workshops en een netwerkborrel. Op de avond zelf zijn alle partijen vertegenwoordigd die starters verder op weg kunnen helpen in het opzetten of het verder laten groeien van hun jonge onderneming. Het evenement is bedoeld voor pre-starters, starters en ondernemers met een jong bedrijf tot ongeveer drie jaar.

 

Aanmelden

 

De startersdag is gratis toegankelijk op woensdag 21 juni in het Kellebeek College in Roosendaal. Het officiële programma start om 18.30 uur. Vanaf 17.30 is het mogelijk om gebruik te maken van een broodjesbuffet. Aanmelden kan via www.startersdagen.com/Roosendaal2017. Hier staat ook meer informatie over de avond, de standhouders, de seminars en sprekers tijdens het evenement.