De CKB Popschool presenteert zich deze maand twee keer.

Alle 11 bands vormen samen een compleet popconcert op dinsdag 27 juni v.a. 19:30 op het podium van Gebouw-T en op vrijdag 30 juni verzorgen diverse bands een poproute in het centrum van Bergen op Zoom. Iedereen is welkom, de toegang is gratis bij alle optredens. Op maandag 26 juni kun je ook de soundchecks bijwonen. 

 

Gebouw-T

In een popband (leren) zingen of spelen doe je bij het CKB gelijk in een professionele popstudio en op diverse podia. Beginners en ervaren leerlingen (jong en oud) vormen o.l.v. hun bandcoaches 11 verschillende bands met klinkende namen en overtuigend resultaat. Na twee presentaties dit seizoen en gastoptredens bij allerlei events en op ZuidWest TV, wordt het cursusjaar afgesloten met een popconcert in Gebouw-T: CKB Popschool LIVE! Op dinsdag 27 juni kun je vanaf 19:30 genieten van: Reset, 4 Vinyl, Intermix, Watch Out, GoldStrike, Unbreakable, After Years, V.I.P(enguins), Monday Trouble, Four Days Out en Edge of Sanity. De popnummers en andere muziekgenres komen volledig tot hun recht met de effecten van het poppodium. De toegang is gratis. Bezoek hier ook de soundchecks de dag ervoor (26 juni van 18:00 tot 22:00) en ervaar hoe het er aan toegaat bij een popschool. Hiervoor werkt het CKB samen met Gebouw-T en Zoomvliet Studio. 

 

Poproute

Diverse bands treden ook op tijdens een speciale CKB Poproute op vrijdag 30 juni.Vanaf 20:30 uur spelen ze in Café de Schorre in de Steenbergsestraat, O'Carolan's Irish Pub in de Moeregrebstraat, 

Cafe De Saeck in de Korte Bosstraat en Les Vedettes in de Lievevrouwestraat. De entree is gratis en de poproute duurt tot 24:00 uur.

 

Meer info: www.ckboz.nl, www.facebook.com/CKBpopschool of 0164 280500