The Cure en Editors zijn grote bands die normaliter alleen op grote festivals of in stadions te zien zijn.

 

Gelukkig brengen tribute bands The ObsCURE en ReEditors deze bands gewoon naar Bergen op Zoom. Zaterdag 8 april zijn zij beiden te zien in Gebouw-T. 

Nog geen drie jaar actief maar toch al uitgegroeid tot een waar fenomeen, de Belgische groep The ObsCURE brengen de nummers van The Cure alsof Robert Smith en zijn band zelf op het podium staan. Wanneer er naar The ObsCURE gekeken wordt hoort men niet alleen The Cure maar ziet men ook The Cure. The ObsCure wordt geroemd om het feit dat ze donker maar dansbaar zijn.

 

ReEditors zijn al samen sinds 2005 maar braken pas in 2012 door. ReEditors willen de sound en feel van de Britse succesformatie Editors zo dicht mogelijk benaderen. Sinds 2012 stonden ReEditors o.a. op Nirvana tuinfeest, Tributeland en Tribfest UK. De set bestaat uit de beste nummers die elke fan van Editors herkent. 

 

Na afloop zorgt Waterput Swing Afterparty voor swingende plaatjes waarop het publiek tot diep in de nacht kan blijven dansen.  Er is namelijk maar één regel: “Als het niet genoeg swingt is deze cd, elpee of single alleen voor thuis bedoeld.”

 

De zaal is open om 20:30 en het concert begint om 21:00. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.