Het feestduo van Nederland, Wipneus & Pim, komt 7 april met hun ‘We love Classics’  tour terug naar Bergen op Zoom.

 

Na een succesvol optreden op Palm Parkies in 2016, vieren ze met deze tour dat ze al ruim 20 jaar de helden van de feel-good discoshow zijn.   

 

Het begon allemaal tijdens een zogenaamde DJ battle waar Erwin van ’t Schip en Mark Kneppers ‘foute’ muziek draaiden. Vervolgens zijn de mannen decennia lang de gangmakers op elk feest waar zij binnen lopen. Zo stonden Wipneus & Pim door de jaren heen al op Concert at Sea, Pinkpop, Lowlands en traden op tijdens 538 XXL. In 2007 verliet Mark Kneppers Wipneus en Pim vanwege succes met zijn andere duoproject Kraak & Smaak, Bart van Rooijen is zijn vervanger. 

 

Om hun 20 jarig jubileum te vieren komen Wipneus & Pim met hun grootste feest ooit, de We Love Classics tour brengt de mannen op 7 april naar Gebouw-T. Wipneus & Pim draaien klassiekers maar zijn ook niet bang om hits van nu aan te pakken. Het maakt niet uit wat er gedraaid wordt, het duo zorgt voor een hoog meezing gehalte.  Het blijft niet enkel bij muziek, de mannen maken van elk optreden een ware show met interactie met het publiek, danswedstrijden, toffe give aways en ouderwetse jongens-tegen-de-meisjes wedstrijdjes. Wipneus & Pim zorgen ervoor dat iedereen het naar hun zin heeft en dat het publiek altijd de grote winnaar van de avond is.

 

Het optreden begint om 21:30. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.