Western Experience is een weekend vol met Muziek, Dans en Paarden en..nog veel meer!

 

 

De 22e editie van de Western Experience belooft weer een prachtig festival te worden met grote namen op het gebied van country & westen muziek, dans en paardensport. In het weekeinde van 28 en 29 januari worden de Brabanthallen in Den Bosch omgetoverd tot het gezelligste en grootste Country & Western festival van Europa. De voorverkoop loopt tot vrijdagavond 20:00 uur! 

 

Muziek

Met onder meer optredens van de 18-jarige Laura van den Elzen uit Gemert van het RTL-programma 'Deutschland sucht den Superstar', Jambalaya, DCM6, Golly Gosh Darn, Cousin Hatfield, Rodejo, Jaimy Taylor, Simon Burridge en vele anderen! Nieuw is dit jaar de Country Meets Rockabilly hal!

 

Linedancen

Dansen op live muziek of liever op muziek van een dj, op country of op moderne muziek? Het kan allemaal op de Western Experience. Het enige festival met alle danssoorten! Bezoek het Modern Linedance Café met DJ's Wim en Daniel. Volg een workshop van Ivonne Verhagen, Esmeralda of Yvonne Smeets. Het vermaarde duo Mario & Lilly komt speciaal over uit Oostenrijk om een workshop en demo Catalaans Linedancen te geven.

 

Paardenspektakel

De spectaculaire Barrel en Pole Bending Races, wedstrijden Western Riding, een enerverende Wild West Show met Josh Clemens en een demonstratie van het Brabants span vinden plaats in de Baroniehal.

 

Native Americans

Uit Amerika komt weer een 6-tal Native Americans over die hun sporen op het gebied van pow-wow dancing ruim hebben verdiend. Zij zien ernaar uit om hun dansen voor een talrijk publiek uit te voeren en er uitleg over te geven.

 

Western Markt

Met meer stands dan ooit (80+) valt er op de Western Markt ook voor ieders smaak wat te vinden. Kleding, sieraden, snuisterijen, interieur en nog veel meer!

 

Openingstijden:

• Zaterdag 28 januari 2017: 10:00 – 21:00 uur

• Zondag 29 januari 2017: 10:00 – 18:00 uur 

 

Voor actuele informatie over het programma, de line-up van artiesten en het bestellen van gunstig geprijsde toegangskaarten in de voorverkoop kijk op www.westernexperience.com.