Mijn oorlogsroman kwam pas 10 december 2016 uit en de eerste recensies zijn hartverwarmend.

 

De eerste reacties kwamen al persoonlijk tot me. Blijkbaar zijn er veel verhalen van mensen die in Duitsland of daarbuiten te werk gesteld zijn door de Duitsers in de 2e Wereld Oorlog. Mensen benaderen met verhalen over een opa die op het land bij de boer gewerkt heeft ergens in Duitsland. Anderen vertellen hoe familie in de fabrieken aan de slag moesten. Blijkbaar is mijn boek ‘In de Schaduw van de Waarheid’ een aanleiding waardoor er meer verhalen boven water komen. En dat is dan ook het doel want dit is een hoofdstuk dat we nooit mogen vergeten.

Hier onder al de eerste recensies.

 

Pim van Bommel – 14 november 2016

Op de eerste plaats is het enorm goed en vakkundig geschreven, daar het mij zeer moeilijk lijkt om vanuit een interview zo’n goed geschreven verhaal te kunnen verwoorden. Daarnaast is het een zeer aangrijpend en emotioneel verhaal, wat het je vanaf het eerste hoofdstuk al pakt en het je eigenlijk niet meer los laat. Het is ook heel moeilijk het boek niet in één keer uit te lezen, want de schrijver maakt je uiterst nieuwsgierig hoe dit aangrijpende verhaal gaat aflopen. Tenslotte is het heel goed van de schrijver om dit verhaal door te geven, want menigeen heeft nooit de zaak vanaf deze kant bekeken, domweg omdat men het gewoon niet wist. Jammer dat het voor velen al te laat is gekomen en daarom des te belangrijker om dit verhaal nu aan iedereen door te geven!”

 

Henk Witjes – 17 december 2016

Goede middag, Sonn.

 

Ik heb je boek helemaal gelezen.
Je bent er in geslaagd een oprechte beschrijving te geven van de ware geschiedenis vanuit alle gezichtspunten van de betrokkenen.
Het boek leest zo lekker als het rijden op de motor van Jaap.
Het boek geeft een waardevol inzicht in de diepe kerven, die een onzinnig verschijnsel als een oorlog is, achterlaat in de ziel van de mens.
Alle waardering voor jouw integere verwoordingen van menselijke onmacht en onvermogen naast het ongebreideld optimisme van mensen die samen er iets van willen maken.
Veel indruk op mij maakte de moeilijke positie waarin te werk gestelde Nederlanders zich voortdurend bevonden.

 

Ik heb van het boek genoten en is zeker een waardevolle bijdrage voor deze en volgende generaties.
Veel succes in het volbrengen van je trilogie
.”

 

Belinda Plasmans - 15 Januari 2017

He Sonn je boek "In de schaduw van de waarheid" was een waar genot om te lezen. Het leest als een trein! Ke word van begin tot eind meegezogen in het verhaal. Zo goed beschreven dat je je alles goed voor de geest kon halen hoe het er toen aan toe ging. Een oorlogsroman waar je "fier" op mag zijn! Heel mooi geschreven! Merci Sonn nog meer van datte!!! X

 

Jet Verkerke – 15 januari 2017

Hé.... De complimenten voor je geweldig mooi boek, je leest het in 1 x uit! M’n moeder heeft het 2x gelezen en vroeg of je er nog meer had ook gaat heel de club van oud strijders uit bergen je boek kopen!! Knap gedaan hoor

 

Mag ook niet vergeten worden hé en jij draagt daar een mooi "woord" aan bij!!!”

 

 

Als je het boek nog niet hebt dan kun je het bestellen bij mijn uitgever Boekenindustrie:

   http://webshop.boekenindustrie.nl/product/in-de-schaduw-van-de-waarheid/

 

Verder is het ook in alle boekwinkels en de grotere websites in Nederland te bestellen onder nummer: ISBN 9789492046246

 

Graag vraag ik aan iedereen die het boek gelezen heeft om mij te laten weten wat jij er van vind.  Schrijf jij een recensie voor mij?  Stuur jouw bevindingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en alvast hartelijk dank daarvoor.

 

Met vriendelijke groet,  Sonn Franken

Dit was de presentatie van mijn boek: