Heeft u interesse in kunst en wilt u wat van uw tijd en energie beschikbaar stellen om het bestuur aan te vullen met uw kennis van zaken?

 

Er is een vacature ontstaan die wij graag zo spoedig mogelijk invullen. Wij doen ons uiterste best om samen met de bij Arsis aangesloten kunstenaars nieuwe ideeën en initiatieven te laten ontstaan en uit te voeren. U kunt daarbij een belangrijke schakel zijn.

 

De leden van Arsis organiseren in wisselende samenstellingen lezingen, tentoonstellingen, projecten in het onderwijs, presentaties, enzovoorts. 

Het bestuur van Arsis ondersteunt deze initiatieven en zorgt ervoor dat alles praktisch en financieel goed verloopt.

 

Rond Arsis is een grote groep geïnteresseerden ontstaan. Voor ons zijn zij van groot belang omdat zij voor reactie op onze activiteiten zorgen. Zij vormen ons klankbord. Hieronder zijn ook donateurs en sponsors die een goed artistiek klimaat lokaal en in de regio belangrijk vinden. 

 

Wij zoeken een gemotiveerde penningmeester die graag aan onze doelen wil meewerken in een enthousiast bestuur. Er staan mooie nieuwe spannende plannen op onze agenda. Om die te realiseren, vergaderen wij eenmaal per maand in de middag op de laatste maandag. Er wordt ook een paar maal per jaar ad hoc vergaderd. Deze vergaderingen hebben een meer informele sfeer.

 

Ziet u het als een uitdaging het bestuur van Arsis te versterken, stuur dan een e-mail met daarin uw motivatie en ervaring of neem contact op met ondergetekende via het vermelde mobiele nummer.

 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van Arsis,

Maarten van ’t Hof - voorzitter

 

info@arsis-boz

06 53 14 59 93