Op zondagmiddag 9 oktober is er in in d’Engelenburgh in Fijnaart weer een concert met aandacht voor opera/operette.

 

Verdi, Puccini, Strauss, Lehar, om vier grote namen te noemen, maar ook enkele verrassende, minder bekende componisten en uitvoeringen krijgen aandacht.

 

Liefhebbers van opera en operette kunnen hun hart ophalen in de prachtige vertrekken van het monumentale pand. Steeds weer zijn de bezoekers na afloop dol-enthousiast over de presentatie en de sfeer.

Uitvoerenden zijn Ellen Deelen (sopraan), Mascha van de Kuit (sopraan), Ger Venneker (bariton) en Cleem Determijer (piano).

 

Mozart, Verdi, Puccini, Strauss, Stolz, het zijn bekende namen die onsterfelijke muziek schreven en die ons nog steeds weten te boeien. Tijdens de middag wordt ook verteld over de achtergronden van de componisten en de inhoud van de stukken. Zo komen bezoekers interessante feiten te weten over de muziek, die het luisteren wellicht een andere dimensie geven.

 

reserveren

De gasten worden in de pauze getrakteerd op koffie met taart. De entree voor de middag bedraagt € 12,50. Het concert begint om 14.15 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 8357 2448. Er is plaats voor een dertigtal bezoekers.