Ans Goorden wist ons weer veel te vertellen over het aanstaande seizoen:

 

 

Aron Elstak: ‘Met de moed der wanhoop’ – vrijdag 23 september 20:30 – CKB Theaterzaal

Deze cabaretier behaalde de halve finale van Cameretten, 

Aron Elstak – Met de moed der wanhoop

Aron is in de war. In de war door mensen die maar wat roepen. In zijn nieuwe voorstelling 'Met de moed der wanhoop' gaat hij op zoek naar zijn persoonlijke helden en trekt hij ten strijde tegen de schurken. Welke mensen laat je invloed hebben op je leven? Tegen wie kijk je op en op wie kijk je neer? Aron heeft helden nodig. Hij zoekt ze in het paradijs, in oorlog, in de waan van alledag, in zichzelf en in u. Onderweg passeert hij vele intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the-top-typetjes. Zwetend, zwoegend en kwetsbaar op weg naar succes. Met de moed der wanhoop. Met zijn vorige programma 'Keurig Klote' bereikte hij de halve finale van cabaretfestival Cameretten. 

Meer informatie

Officiële website: www.aronelstak.nl

 

 

Wonderschool LIVE (4+) – Van Hoorne ism. RTL Telekids – zaterdag 24 september 15:00 – theater De Maagd 

Kinderen worden ook gevraagd om hun goochelact mee te brengen die ze dan samen met Wardo kunnen laten zien tijdens de Wonderschool Afterparty

Magische familieshow Wonder School LIVE

 

Wardo , de verwonderaar, bekend van het populaire Telekids-programma Wonder School, neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies  en onvoorstelbare goochelkunsten.  Niet alleen kinderen maar ook hun ouders, opa’s en oma’s zullen zich verwonderen.  

Familieshow

Wardo droomt ervan om ooit te kunnen vliegen, maar om dit te kunnen bereiken zal hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten moeten vervullen.  Vergezeld door een mysterieuze Hartendame, en een pratend  konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast Wardo het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard worden de jonge verwonderaars veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ze hier en daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Word zelf een Verwonderaar!

Ken jij ook een supergave, leuke, grappige of wonderlijke goocheltruc? Neem die dan mee naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de Van Hoorne Shop in de foyer. Dan mag jij na de voorstelling samen met Wardo je truc laten zien tijdens de Wonder School Afterparty! Alle kinderen ontvangen na afloop een echt Wonder School Diploma.

Wonder School LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en uniek in Nederland. Voorzien van een magisch decor, swingende liedjes en uiteraard de nodige dosis humor, staat Wonderschool LIVE garant voor een complete  show geschikt voor de hele familie.  

 

 

Cor Bakker ontvangt … Ivo Janssen en Fay Claassen – dinsdag 27 september 20:00 – theater De Maagd 

Twee pianovirtuozen en een zangeres met klasse dagen elkaar uit in allerlei muziekgenres. 

Cor Bakker ontvangt.. Ivo Janssen en Fay Claassen

Hij doet het weer. Voor de vijfde keer. Cor Bakker ontvangt. Na Brigitte Kaandorp, Mike Boddé, Louis van Dijk en Gerard Alderliefste ontvangt hij, speciaal voor dit jubileum, maar liefst twee muzikale grootheden: Ivo Janssen en Fay Claassen.

Ivo kreeg ooit pianoles van Cor. En Cor zag dat het goed was. Onwaarschijnlijk goed zelfs. En nu, dertig jaar later, is Ivo Janssen een van de besten in de business. Weinigen beheersen Bach zoals hij. Vandaar dat Cor Bakker hem met gepaste trots en grote graagte ontvangt. Om samen te spelen. Te improviseren. Elkaar uit te dagen. Challenges aan te gaan. Cor waagt zich aan de eigenzinnige Einaudi. En Ivo speelt onspeelbaar werk van Art Tatum. Cor gaat klassiek. Ivo goes light.

Gaat dat samen? Dat gaat uitstekend samen! Zeker met de vocale ondersteuning van Fay Claassen. Wat een klasse! Wat een warmte! Fay heeft stembanden met profiel. Van Beatles tot Chet Baker, van movie classics tot jazzy impro, ze beheerst het allemaal. Fay rhythm&rhymet. Fay tovert. Want Fay zingt. De sterren van de hemel. 

Cor ontvangt Ivo Janssen en Fay Claassen. De vijfde van Bakker. Dat klinkt als muziek in de oren.