Het is inmiddels een swingende traditie: de slotpresentatie van de CKB popbands in Gebouw-T.

 

Na de wekelijkse repetities in de oefenruimtes en de opname van een track in de studio is on stage bij het poppodium de kroon op hun cursusjaar. Iedereen is welkom bij CKB Popschool LIVE op dinsdagavond 21 juni 19:30. De toegang is gratis, je hebt geen kaartje nodig voor dit afwisselende popconcert met 11 bands en weer nieuw repertoire. Zie ook www.ckboz.nl

 

 

The Rebels, V.I.P(enguins), Watch Out, Wasted, GoldStrike, Edge of Sanity, Reset, What If, The Beat Bugs, After Years en 4 Vinyl zijn de namen van de 11 bands van de CKB Popschool. Na hun optreden onlangs in De Maagd zijn de popbands alweer klaar voor de volgende happening: CKB Popschool LIVE in Gebouw-T. Het poppodium is dé plaats om het publiek te laten horen en zien wat ze dit cursusjaar hebben bereikt. De nummers variëren van pop tot blues en van jazz tot rock. Iedere band brengt meerdere songs die samen een afwisselend popconcert voor jong en oud vormen. De bandleden variëren in leeftijd van 9 tot 60+. Met zang, toetsen, slagwerk, gitaar, bas en andere instrumenten brengen ze een breed repertoire dat elke muziekliefhebber zal aanspreken. Naast overtuigende vertolkingen van bekende en minder bekende popiconen klinkt zelfs eigen werk.
Voor de popschool werkt het CKB samen met Gebouw-T en Zoomvliet studio (de leerlingen verzorgen het geluid en de opnames). De CKB Popschool bestaat inmiddels 5 jaar en vierde dat onlangs met een drukbezochte jubileumshow. De 11 bands brengen bij hun slotpresentatie in Gebouw-T weer ander repertoire. De deuren gaan om 19:00 open en het popconcert begint op dinsdag 21 juni om 19:30.

Een soundcheck meemaken
De soundchecks voor CKB Popschool LIVE zijn de avond ervoor (maandag 20 juni van 18:00 tot 22:00). Ook hierbij is het publiek van harte welkom.

Meer info over de CKB Popschool op: www.ckboz.nl en www.facebook.com/CKBPopschool