Wie is de nieuwe burgermeester van Bergen op Zoom?

 

Vrijdagmiddag 29 april stond het bij Restaurant Hemingway in het teken van de eerste officiële verkiezing voor de nieuwe burgermeester van Bergen op Zoom. De terraskaart is compleet vernieuwd en een verrukkelijk burger kon niet ontbreken. Chefkok Sander Doggen ging er met de winst vandoor. De jury bestond uit de burgemeester van Bergen op Zoom, Frank Petter, kabinetschef Paul Versijp en foodblogger Stefanie van der Maas.

 

De witte en zwarte brigade van Restaurant Hemingway streden tegen elkaar om die felbegeerde titel in de wacht te slepen. De jury proefde vier verschillende burgers en beoordeelde ze op de looks, creativiteit en het allerbelangrijkste, op smaak. Hoewel elke burger uniek was, kan er maar één de beste en de lekkerste zijn.

 

Uiteindelijk stemde de jury unaniem voor de burger van chefkok Sander Doggen. Een flinke hamburger. Eerlijk, verantwoord en vers. Het rundvlees is graan gevoerd en ligt op een stevig en vers brioche broodje van Desemenzo. Compleet met eigengemaakte barbecuesaus, een crunch van houtskool en knapperige, verse garnituren. Een burger waar je voor omrijdt.

 

De prijs? Eeuwige roem natuurlijk. De hamburger is per direct te proeven op de nieuwe terraskaart van Restaurant Hemingway.