Zaterdag 9 april treedt Muziekvereniging Euterpe voor u op in de Haestinge in Sint-Maartensdijk.

 

Ze geven dan het jaarconcert. Op dit jaarconcert komen verschillende onderdelen van de vereniging aan bod.  Dit jaar is er voor een thema gekozen, en onder de naam zappen met Euterpe kunt u van alles verwachten!

De avond begint met de samenspelgroep. Deze wordt gevormd uit leerlingen en jeugdleden van de vereniging. Als kweekvijver voor de vereniging geven zij een voorproefje voor het Euterpe van morgen. Er is geen beter bewijs dat het niet uit maakt hoe oud of jong je bent, en hoeveel lessen je al gehad hebt, zolang je maar plezier hebt in het maken van muziek. Onder leiding van dirigent Monique de Rooij zullen zij op hoog tempo een afwisselend programma laten horen.

Daarnaast is natuurlijk de fanfare zelf ook van de partij. Deze staat onder leiding van Harrie Bosch. Harrie neemt de vereniging en het publiek mee op een rondje langs alle zenders. Euterpe zal de achtergrond verzorgen, die u ongetwijfeld zal herkennen. Vele soundtracks van blockbusters komen voorbij.

De drumband van de vereniging zal dit jaar op een andere manier van zich laten horen dan u wellicht gewend bent. Dirk van Cleef ging als onderdeel van zijn conservatoriumstudie aan de slag met het thema van de nieuwe Superman film. Het resultaat hiervan is een slagwerksolo met een surroundsound gevoel waarbij u zich direct in de bios waant. Een overdonderend spektakel! De fanfare zorgt hierbij voor verdere muzikale ondersteuning en houdt u comfortabel in de zetel.

Wij hopen van harte u voor onze tv te mogen begroeten op zaterdag 9 april in de Haestinge, Sportlaan 2d te Sint-Maartensdijk
De deuren van de zaal zullen om 19:15 open gaan. Aanvang van het concert is 19:30