Twee coryfeeën uit de Bergse horeca wereld, zo mag je Els Clarijs en Piet van Gent toch wel noemen. En BoZinBeeld.nl is er best wel trots op dat zij toe traden tot de VIP klanten van onze site.

 

Elke reiziger die uit het Bergse station komt merkt direct dat gezellige horecapand op dat aan de overkant van de straat ligt op de hoek van de Stationsstraat. Het is de thuishaven waar Piet en Els de horecascepter zwaaien. Maar niet alleen de reizigers weten deze plek te vinden. Inmiddels is er al een hele schare vaste bezoekers die hier regelmatig naar toe komt. Als eerste trekken het gezellige terras in de zomer en de uitnodigende bar het hele jaar door mensen aan. Strijk neer voor een lekker drankje, een praatje of om simpelweg even bij te lezen. Het is er altijd relaxt.

Ook voor de inwendige mens moet je hier zijn. Piet hijst zich elke dag weer in zijn kokscostuum en serveert zijn klanten de heerlijkste gerechten. Daarbij zijn de prijzen heel aantrekkelijk en het is dan ook niet voor niets dat het woord zich goed verspreid heeft en van heinde en verre klanten hier aan komen waaien voor een lekkere hap. Zowel voor de reiziger, de bezoeker aan de stad of iemand die gestrand is en een plaats om te overnachten behoeft, is het wel gemakkelijk dat dit pand ook een keurig en aangenaam hotel bevat. Al veel gasten zijn je voor gegaan en het gastenboek puilt uit van de erg goede recensies.

Wie hier voor de eerste keer binnen komt zal beslist even pas op de plaats maken van verbazing; het interieur vraagt teveel van het oog om in één keer te bevatten. Je blijft kijken want er is zoveel te zien. Niet voor niets is dit waarschijnlijk één van de meest gefotografeerde en gefilmde gelegenheden in onze regio. De plaatjes vinden hun weg inmiddels over heel de wereld en worden zelfs op diverse Engelse sites aangeprezen waarbij het advies luidt hier beslist eens een kijkje te gaan nemen.

Voor de trouwe klanten is het duidelijk dat je hier moet zijn als er leuke voetbalwedstrijden zijn, dat het een mooie verzamelplek is voor de Vastenavend en dat er geregeld leuke dingen georganiseerd worden. Daarbij weten Els en Piet je zoveel verhalen te vertellen waarbij je telkens dubbel ligt van de lach dat je heel moeilijk weer weg kunt geraken want de gezelligheid doet je alle tijd vergeten.

Wij van BoZinBeeld.nl zullen vanaf nu regelmatig nieuws vanuit deze bijzondere plek brengen en we zijn dan ook heel trots Piet en Els te verwelkomen als nieuwe bijzondere relaties van onze site.

 

Voor meer informatie over Brasserie Intermezzo – Hotel De Blauwe Vogel:

Stationsplein 5 – 7

4611 BX Bergen op Zoom

Tel. +31 (0)164.237772

Tel. +31 (0)6.53190166

Website:  www.hoteldeblauwevogel.nl

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactpersonen:  Els & Piet