Vrijdag 11 maart komt de allergaafste Doe Maar Tribute band, Toe Maar, in Gebouw-T om het 35-jarig bestaan van het baanbrekende album ‘Skunk’ te vieren.

 

Toe Maar gaat dit doen door Skunk te spelen in een bezetting én instrumentatie die recht zal doen aan het oude New-Wave geluid van de vroege jaren 80 Doe Maar. De avondvullende show zal bestaan uit twee gedeeltes. In het eerste gedeelte wordt Skunk integraal uitgevoerd. In het tweede gedeelte van de show worden de hits en de betere obscure albumtracks van de periode ná Skunk gespeeld. Het geheel wordt ondersteund met visuals die speciaal voor deze tour ontworpen zijn.

Met een zanger, wiens stem nog meer op die van Henny Vrienten lijkt, dan Henny zelf. Een onomstootbare drum&bas- ritmesectie en jaren 80 synthesizergeluiden is het resultaat dat de Doe Maar liedjes en de sound met respect in ere blijven. Toe Maar sleept het publiek mee en overtuigt het publiek van het feit dat echt alle nummers klassiekers zijn en dat men nog meer meezingt dan dat verwacht.

Bij Toe Maar kan er ook genoten worden van een T-Diner voorafgaand aan het concert. Culinair Vleghels opent deze avond zijn proeflokaal speciaal voor bezoekers aan Toe Maar. Hier kun je van een heerlijk 3-gangen diner genieten in Doe Maar/jaren 80 sfeer.

 

Tickets kosten €12,50,- en zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl