24 februari is een spannende dag voor de Familie Van Oss te Bergen op Zoom; het is de dag dat de 8e Eetwinkel in Nederland is geopend.

 

Ze waren al weken in voorbereiding en na de Vastenavend ging het pas echt hard. Er werd driftig gewerkt aan een geheel nieuw spannend en supergezellig interieur. Je kon er altijd al lekker eten. Er waren heel veel gerechten die veel verder gingen dan wat je in eerste instantie zou verwachten. Ging je naar boven dan kon je met een groep gezellig neerstrijken voor een overheerlijk menu. Kortom, we konden altijd al genieten van wat de familie Van Oss ons voorschotelde. De uiterst professionele en gemoedelijke bediening gaf nog eens extra cachet aan de zaak De Hollandsche Tuyn.

Maar het kon beter wist ik de mannen van Van Oss te ontfutselen. "Nu is bewust gekozen voor de aansluiting bij Eetwinkel. Want meedenken op het gebied van marketing, reclame en bedrijfsondersteuning op diverse vlakken is altijd welkom."

Het biedt de zaak een vergroting ook van het producten pallet want de markt van unieke Duitse producten is ook in één keer ontsloten.

Wie de zaak nu binnenstapt vergaapt zich direct aan het strakke maar toch intieme en gezellige interieur. Je voelt je direct op je gemak. Het is modern maar toch met een knipoog naar het verleden. De strakke inrichting staat ook direct garant voor een super hygiënische zaak. "Wat vind je er van?" Hoor ik Jeroen en Björn vragen. Hun ogen stralen en ze zijn duidelijk trots op het resultaat van hun noeste arbeid. En terecht zijn ze trots want dit betekent een nieuwe mijlpaal in de zaak waar de twee zonen het steeds meer overnemen van de ouders. Vader Theo is hier alleen maar trots op. Als ik hem bij de entree op de foto wil nemen, zegt hij direct:"Doe de jongens maar, zij zijn het die dit voortzetten." 

Ikzelf ben overtuigd. Met plezier zal ik hier aanschuiven om met maten een maaltijd te verorberen, of om een maaltijd op te pikken en thuis op te eten. Alles kan en het menu is uitgebreid. Er zullen beslist veel anderen volgen.

Familie Van Oss, gefeliciteerd met de vernieuwde zaak.  

Eetwinkel De Hollandsche Tuyn

Contactpersonen: Theo, Jeroen en Bjorn van Oss

Huijbergsestraat 14

4611 MG  Bergen op Zoom