dermaTeam Huid en Laser is vanaf 23 februari te vinden op een nieuwe locatie. De kliniek verlaat het zorgcentrum naast het Bravis Ziekenhuis en verhuist naar het monumentale pand van het Klein Arsenaal aan de Dubbelstraat 90 in Bergen op Zoom.

 

 

In de nieuwe kliniek heeft dermaTeam Huid en Laser de beschikking over vier spreek- en behandelkamers en twee laser- en operatiekamers. Bij dermaTeam Huid en Laser werken niet alleen de dermatologen van het Bravis ziekenhuis, maar ook twee hbo-opgeleide huidtherapeuten. De behandelingen van de kliniek richten zich voornamelijk op huidverjonging, huidverfraaiing en huidverbetering.

 

Cosmetische dermatologie

dermaTeam Huid en Laser is in 2000 door de dermatologen van het toenmalige Lievensberg Ziekenhuis gestart onder de naam Huid- en Laserkliniek. Destijds was het één van de eerste klinieken in Nederland waar dermatologen, naast hun praktijk voor dermatologie in het ziekenhuis, cosmetische dermatologie aanboden.

 

Toenemende vraag

De afgelopen zestien jaar behandelden de specialisten van dermaTeam Huid en Laser in het zorgcentrum naast het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom veel cliënten met de modernste lasers, botox, filling en kleine operatieve ingrepen. Inmiddels is de ruimte in het zorgcentrum te klein om nog aan de toenemende vraag naar behandelingen te kunnen voldoen. Ook het doorvoeren van vernieuwingen werd daardoor lastig.

 

Modern en stijlvol

 

In de nieuwe kliniek in het monumentale pand van het Klein Arsenaal is die mogelijkheid er wel, in een moderne en stijlvolle setting en met ruime parkeergelegenheid. In het Klein Arsenaal is overigens ook een volledig mondzorgcentrum gevestigd, waar patiënten onder meer terecht kunnen voor kaakchirurgie, het plaatsen van implantaten en het verfraaien van het gebit.