Brigitte & Toon namen zondagmiddag 21 februari afscheid van Café De Markies. Een afscheid met een zucht van weemoed. 

 

 

Hiermee komt een einde aan zo'n 26 jaren horeca in De Kleine Vijzel en Café De markies. De laatste was sinds 2000 hun woonkamer kun je wel zeggen met héél veel visite. Het café op de hoek van het Beurspleintje trok nog steeds een hele berg stamgasten, had een gezellige borrel op zaterdag- en zondagmiddagen en was met evenementen een graag geziene trekpleister voor velen.

 

Dat Brigitte en Toon hun stempel gedrukt hebben in de Bergse horecawereld bleek wel toen het café vol stroomde en zelfs de tent die op het Beursplein was geplaatst te klein bleek. Gelukkig bleef het droog en konden de mensen wel een beetje kou hebben.

 

Al vanaf 16:00 uur verzamelde zich een lang lint aan mensen die allemaal Toon en Brigitte wilden bedanken voor al die jaren die het stel haar klanten een meer dan gezellige thuishaven had geboden.

Ondertussen hebben ze meer drank gekregen om zich tig jaar onder de tafel te drinken, genoeg bonnen om nog een jaar bij De Berk uit eten te gaan en allerlei leuke aandenken aan wat een groot deel van hun leven is geweest.

 

Een traan werd weggepinkt toen het personeel op meer dan leuke en ludieke manier een laatste slotwoord had. Het was meer dan leuk, het was indrukwekkend.

 

Zo werden er nog de nodige biertjes getapt en vierde de leut nog één keer hoogtij voor Toon en Brigitte in hun laatste avond in De Markies als eigenaar.

Vanaf Maandag 22 februari zijn ze verdiend vrij om een eigen pad te kiezen waarbij ze de tijd aan hun eigen hebben.  

 

 

Brigitte & Toon, bedankt voor al die jaren goede zorgen, heel veel gezelligheid, veel evenementen en altijd een lekker glaske en pratje.  Dagge bedankt zijd da witte!!