Wie anders dan Ans Goorden weet ons weer het nodige nieuws te brengen over prachtige theatervoorstellingen?

 

 

Leutkommietee D’n Olifanten’aar: Dèèr zij me wir, zaterdag 23 januari 14:30 en 19:30 / zondag 24 januari 14:30 >

Een leutig spektakel vol muziek, dans en theater voor jong en oud, door de jeugd/jongeren van Bergen op Zoom

 

Dit spektakel van eigen Bergse bodem mag je absoluut niet missen!!

 

De Bourgondische Belgen III – dinsdag 26 januari 20:00 >

3x Vlaamse humor voor de prijs van 1 met als MC comedian/kok Joost van Hyfte

De succesproductie ‘De Bourgondische Belgen’ is alweer toe aan haar derde editie. De Vlaamse comedians zien we steeds vaker op de Nederlandse podia, festivals en televisie. En niet zonder reden: ze zijn van zeer hoog niveau!

 

Dat ze ons konden laten lachen is dus al bewezen. Speciaal voor deze editie komt Joost van Hyfte mee als M.C. naar Nederland. Hij is kok en comedian, want ook op het gebied van eten valt er nog wel wat te leren van deze Bourgondiërs. Op het podium kokend kondigt hij de sterke Vlaamse stand-uppers aan. Een onvervalste avond Bourgondisch genieten! 

 

FunkISH – woensdag 27 januari 20:00 >
Een ode aan de soul met veel dans en live muziek

Let’s get FunkISH! Ben je klaar om meegesleept te worden door de lekkerste combinaties van rauwe ritmes en funky grooves? In een setting die aanvoelt als de legendarische Soultrain ga je even terug naar de broeierige tijd waar alles met een knal samen kwam. ISH neemt je in deze unieke (dans)voorstelling mee langs de pioniers die als eerste letterlijk en figuurlijk uit de maat liepen. James Brown en Sly and the family Stone zijn daar een perfect voorbeeld van.

 

Nog niet overtuigd? Dan doen de ideale reisgenoten die we hebben uitgezocht dat wel. Onze beatboxende conducteur vormt samen met een cinematic dj, cellist en pianist de muzikale motor van onze Soultrain. En de ritmes die zij uitstorten vormen vervolgens weer de brandstof voor de vier dansers die zich natuurlijk gespecialiseerd hebben in onder andere poppin’ en lockin’, zoals je in deze funky seventies setting zeker mag verwachten. 

 

 

Jekkers & Jeroen – donderdag 28 januari 20:00: UITVERKOCHT!