Dansers zamelen geld in voor deelname aan EK en WK Hiphop

 

Tijd om je kasten eens goed op te ruimen? Dat komt goed uit. Een aantal dansers van dansschool Boogie Down is een kleding-inzamelingsactie gestart om ervoor te zorgen dat ze kunnen deelnemen aan het Europees en Wereldkampioenschap Hip hop dansen. 

Toptalenten werken er hard voor
Afgelopen zomer namen dansers van dansschool Boogie Down deel aan het Wereldkampioenschap in Glasgow. Een prachtige derde en een vierde prijs brachten ze mee terug naar Bergen op Zoom. Ook tijdens het Europees Kampioenschap behaalden ze heel wat prijzen, twee dansers werden zelfs Europees Kampioen in hun categorie.
Inmiddels zijn de trainingen en kwalificatiewedstrijden in volle gang. En al duurt het nog een aantal maanden voordat het weer zover is, nu al is een aantal dansers gestart met een kledinginzamelingsactie. Deelname aan het Europees en Wereldkampioenschap is duur door de deelnamegelden, het vervoer en verblijf. Om dat te kunnen bekostigen zijn de danstalenten alvast gestart met het inzamelen van kleding, schoenen en allerlei ander textiel.

Kleding, schoenen en textiel
Regelmatig de kasten door om eens lekker op te ruimen, dat doet iedereen regelmatig. Te klein, oud, kapot, alle soorten textiel en schoenen zijn welkom voor de inzamelactie. Niet alleen kleding en schoenen, maar ook gordijnen, lakens en handdoeken kunnen ze gebruiken. De inzamelingsactie duurt nog tot augustus. Wie 1 of meerdere zakken heeft staan, kan ze op laten halen door de dansers door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Even afgeven bij de dansschool aan de Boulevard in Bergen op Zoom kan natuurlijk ook.