Donderdag 14 januari bruiste Den Engel van passie, dineren, netwerken en een smakelijk portie entertainment.

 

De juiste ingrediënten voor een feestelijk lustrum. Het idee van de Netwerkdinnershow was om onbekenden naast elkaar aan tafel te zetten zodat men kon kennismaken met elkaar.

Jong Santola zorgde voor een muzikaal ontvangstcomité bij de deur. Waarna de 162 gasten ontvangen werden in de foyer van Den Enghel. Hier stond Gijs Proost hen op te wachten voor een “one-moment of fame” ervaring. Iedereen werd op de foto gezet achter de fotowand waar alle meewerkende partijen gedrukt stonden. Na afloop kreeg men het geschoten kiekje mee naar huis. 

Op een gouden bordje werden de heerlijkste en eerlijkste gerechten voorgeschoteld, bereid door de professionele keuken van Fort Smakelijk. Marlies van Lier nam namens Fris Presentaties samen met Erol Struijk de aanwezigen gedurende avond mee in het theaterspektakel. Tussen het hoofdgerecht en het dessert door werd het publiek verrast met spetterende optredens van Luizter, The MusiCompany & Het Markiezaatsmuzikalkoor.

 

Gedurende de avond werd ook de Powermovie van Samen in de Regio gelanceerd. Het fragment, gemaakt door ZuidWest TV bevat alle hoogtepunten van de afgelopen vijf jaren. Voorzitter Romano Groffen had de eer om tijdens de avond door Anita Karremans overhandigde glossy uit te pakken. Het showblok werd afgesloten met een gezamenlijk ‘Samen in de Regio’ nummer op de klanken van Grease. Waarna het tijd was om te gaan netwerken.