Alweer zin in de Vastenavend? 

 

Zoals je wellicht al weet organiseert Leutkommietee De n'Olifanten'aar dit jaar voor de 2de keer een vastenavendvoorstelling door de jeugd van het Krabbegat.
Het zou weer fijn zijn om wat promotie via bozinbeeld te krijgen zodat alle krabben weten wanneer de vastenavendvoorstellingen zijn.
Hieronder de data en tijden:
 
De vastenavendvoorstelling met als titel: 'Dèèr zijn me wir' zijn op:
- Zaterdag 23 januari 2016 om 14.30 uur (verzamelen om 14.00 uur op de binnenplaats van het Markiezenhof)
- Zaterdag 23 januari 2016 om 19.30 uur (verzamelen om 19.00 uur op de binnenplaats van het Markiezenhof)
- Zondag 24 januari 2016 om 14.30 uur (verzamelen om 14.00 uur op de binnenplaats van het Markiezenhof)
 
We nodigen jou graag uit om op vrijdag 8 januari om 19.00 uur aanwezig te zijn bij de kick-off van de n'Olifanten'aar in de Theaterzaal van het Centrum voor de Kunsten. Laat even weten of je hierbij aanwezig kan zijn.
 
Hieronder alvast een leuk persbericht voor een nieuwsitem met bijbehorende foto's. 

B.C. DE LEUTIGE BOUWERS MAKEN OLIFANT VOOR VASTENAVENDVOORSTELLING
 
Bouwclub de Leutige Bouwers uit Lepelstraat maken een speciale olifant voor de vastenavendvoorstelling: 'Dèèr zijn me wir' van Leutkommietee de n'Olifanten'aar.
Naast het bouwen van hun eigen mooie creatie die met de optocht te bewonderen zal zijn, zijn de bouwers druk bezig voor de n'Olifanten'aar om een olifant te maken die voor de grote opening in het Markiezenhof gebruikt zal worden. Saar van de n'Olifanten'aar zal op deze olifant de stoet aanvoeren op weg naar leuttejater de Maagd.

Na volle zalen bij het debuut twee jaar geleden is hier is de nieuwste creatie van Leuttejater De n'Olifanten'aar. Een leutige, afwisselende voorstelling door de jeugd voor 't hele Krabbegat. Jonge mensen uit diverse organisaties zoals CKB/deMaagd, Jeugdtheater Rotonde, Junior Musical Class van het Roncalli, Basisschool Lodijke, De Strijkersacademie, Dansschool Jacq. van den Elshout en Dansschool Boogie Down hebben weer hun talenten gebundeld om jong en oud te verrassen. Niet te missen dus!
Deze nieuwe show, vol muziek, dans, theater en heel veel leut, heet 'Dèèr zijn me wir'. Vanaf Het Markiezenhof lopen we in een half uur voor aanvang in optocht naar De Maagd! Ben jij er ook bij?!

Kaarten zijn voor €6 te koop via www.demaagd.nl