Het tweede weekend van november,  er kan teruggekeken worden op een gezellige Feel Good Beurs.

 

Het evenement had een verscheidenheid aan deelnemers en zorgde voor veel onderling contact. Bezoekers konden producten testen, praten met de professionals en genieten van een gezond dag je uit!

Een sfeerbeurs

Basisschool de Nieuwe Veste bood haar locatie aan voor dit event. De rode loper van Sardonos Promoties leidde de bezoekers naar de klaslokalen, welke omgetoverd waren tot diverse gezondheidspleinen. Bij binnenkomst stonden de lakei en hofdame van KAS Entertainment iedereen op te wachten voor een hoffelijke ontvangst. De toon werd dus buiten al goed gezet!

Binnen was er aan diversiteit geen gebrek, ruimtes waren gevuld met exposanten zoals: Het Nederlandse Rode Kruis, The MusiCompany, Stichting ’t Roer Om, Bureau Mayet, Massagepraktijk Conny Vissers, Verbeter Uw Image, Stichting Welzijn Ouderen, TanteLouise-Vivensis, MJW de Klup, VIP Steenbergen, Traverse en stichting Vraagwijzer Steenbergen.

Een lekker bakske koffie..

De koffiecorner werd bemand door Bakhuys Brood & Banket in samenwerking met het IJsfestijn. Bastién had wederom heerlijke lekkernijen bij, waar vele bezoekers dan ook van gesmuld hebben. Het IJsfestijn nam gedurende de dag de catering voor haar rekening. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de Steenbergse ijsbaan.

Omdat zij het ook verdienen

De Feel Good Beurs had een koppeling gevonden met de dag van de Mantelzorg, georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg Steenbergen. Een pedicure, masseuse, manicure, haarstylist, theeproeverij, haarstylist en een fotoshoot; het verzorgingsplein voor de mantelzorgers stond vol met van alles op het gebied van een gezonde leefstijl. Daarnaast werd er een interessante dialoogtafel gehouden voor de mannelijke deelnemers. Tijdens de dag van de Mantelzorg, die ook op basisschool De Nieuwe Veste plaats vond, werden de mantelzorgers eens extra in de spotlight gezet als bedankje voor hun geweldige inzet gedurende het jaar.

We doen het samen

Dankzij de inzet van onze partners heeft het evenement plaats kunnen vinden. Zo willen wij allereerst onze partners bedanken, welke de rol als exposant op zich namen. Dankzij jullie enthousiasme en medewerking kunnen wij terugkijken op een geslaagd evenement. Basisschool de Nieuwe Veste voor het meedenken en beschikbaar stellen van haar locatie. Sardonos Promoties voor zijn materialen en lunch voor de mantelzorgers. KAS Entertainment voor de bijzondere ontvangst, dankzij jullie werd het bij binnenkomst al een feestje!

Wellicht openen wij in 2016 weer de deuren voor een Gezondheidsbeurs, hopelijk zien wij u dan!