Sportvereniging GENIE en kinderopvang de Maatjes hebben de handen ineen geslagen.

 

Afgelopen week is er een samenwerking tot stand gekomen tussen de dansafdeling van de vereniging en de kinderopvang. Er is bij de opvang vraag naar dans voor allerlei leeftijden en GENIE kan in die behoefte voorzien.

In de eerste week van november starten er 2 nieuwe lessen. De les peuterdans wordt vanaf 5 november elke donderdag gegeven in de gym/speelzaal van basisschool de Kreek. De les is van 09.30-10.15 uur en is toegankelijk voor kinderen van de kinderopvang maar ook voor (toekomstige) leden van GENIE.

De les FitDance4Kids wordt vanaf 3 november elke dinsdag gegeven in het wijkgebouw op de Bergse Plaat aan de Ooitas 3. Ook hiervoor geldt dat de les gevolgd kan worden door kids van de kinderopvang en (toekomstige) leden van GENIE.

 

Aan de mama's is ook gedacht: bij voldoende aanmeldingen start er een les FitDance voor volwassenen in het wijkgebouw. Deze les gaat gegeven worden op maandag van 19.00-20.00 uur.

 

Meer info of aanmelden? U mag mailen naar Mariëlle Sebregts op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-12159227. www.genie-bergenopzoom.nl