Persi Swing Collective timmert hard aan de weg.

 

In februari behaalden zij een eerste plaats op het Q-buskers bigbandfestival en daarna werden de plannen over de verandering van de huisstijl steeds concreter. Inmiddels heeft de band een nieuwe naam, een bijpassend logo en een nieuwe eigen website. Bovendien wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een spectaculaire demo. De presentatie van de nieuwe huisstijl zal op zondagmiddag 11 oktober om 15.00 uur in Café het Zwijnshoofd plaatsvinden.

Persi Swing Collective Big Band heeft jaren bekend gestaan als de Persi Swing Collection. De naamsverandering was een reden tot meer, volgens de leden van de band. De plannen werden gemaakt voor een demo. In april werden de opnames gepland en de stukken werden ingespeeld. Daarna is de gitarist van de bigband, Kenneth Nuis, aan de slag gegaan met het editen en afmixen van de demo.

Bovendien is er hard gewerkt aan een nieuwe eigen website en is een passend logo ontworpen. In de tussentijd heeft de Persi Swing Collective Big Band zich nog laten zien en horen op Jazzboz en verschillende andere festivals.

 

De presentatie van de nieuwe huisstijl zal gepaard gaan met een concert van de Big Band zelf. Tijdens het concert zullen de nieuwe website, het nieuwe logo en de demo worden gepresenteerd. Dit alles vindt plaats op zondag 11 oktober in Café het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18 in Bergen Op Zoom. De aanvang van het concert is 15.00 uur.