Marlies van Lier & Pol de Bie zijn de drijvende krachten achter de stichting. Alhoewel de concerten al weer een tijdje achter ons liggen. Komt daar nu verandering in? Lees snel verder..

 

Beste Jazzliefhebber,

 

De concerten van Pol’s Place for Jazz lijken alweer zo lang geleden. En dat is ook zo. De reden dat we stopten met de concerten was voornamelijk een financiële. Daarom willen we weten of onze “Vrienden” en andere echte liefhebbers nog interesse hebben als we weer klein zouden beginnen. Dus hebben we zitten brainstormen om te kijken of het mogelijk is een soort van doorstart te maken. Dit keer met een totaal andere opzet. Maar dat kan natuurlijk alleen bij genoeg enthousiasme van onze oude fans.

De bedoeling is dat we bij voldoende belangstelling en steun proberen een paar (5 x) concerten per jaar te organiseren. Locatie en dergelijke is afhankelijk van de band die we willen boeken en kan elke keer anders zijn. Of zo’n concert kan plaatsvinden hangt af van jou. We willen hiervoor een soort van crowdfunding opzet hanteren. Het bedrag wat per belangstellende wordt betaald hangt af van de prijs van de band, maar ook van hoeveel mensen er uiteindelijk het concert willen bezoeken. We bepalen vooraf een minimum prijs en bij voldoende toezegging laten we het concert doorgaan. Zo weten we zeker dat we de kosten kunnen dekken en dat de liefhebbers het concert kunnen bijwonen.

We toetsen dus voorafgaand bij de mensen of ze naar een bepaald concert zouden willen gaan en geven ook vooraf datum en tijd door.

In het muzikantenlandschap zijn ze ons nog niet vergeten. We hopen dat dit ook bij jullie zo is. Dus de vraag concreet aan alle trouwe jazz fans: Hebben jullie interesse in mooie nieuwe jazz en zijn jullie bereid daarvoor ook een duit in het bekende zakje te doen?

De Exacte werkwijze zullen we bij voldoende belangstelling tijdig communiceren.

Om eind november al een eerste concert te organiseren zien wij graag je reactie binnen twee weken tegemoet. Dit mag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij horen graag van je!

Met vriendelijke groet,

 

 

Marlies van Lier & Pol de Bie

Stichting Pol’s Place for Jazz

Berliozstraat 22

 

4611 AT Bergen op Zoom