Terugblik Haring happen 

 

Het was donderdag 2 juli, de klok vertelde dat het half zeven was geweest. Het binnenplein van ’t Fort aan de Bernadettestraat was omgetoverd in een oud Hollands kasteelplein en was drukbezet door bijna 250 gasten. Zij hadden zich allen aangemeld voor een zomers feestje.

Na een hartelijk ontvangst konden de aanwezige gasten genieten van een zomerse borrel met daarbij een Hollandse Nieuwe of een heerlijk broodje beenham. Beide gerechten waren bereid door restaurant Fort Smakelijk.

Klokslag acht uur was het tijd voor de live uitzending van het M2 van ZuidWestTV. In haar laatste uitzending van het seizoen schonken Maarten en Michel o.a. aandacht aan het netwerk van Samen in de Regio. Aan tafel schoven aan Michel de Bekker namens Color Your Life Run, Madeleine de Jong namens Stadlander, Sabine de Kok namens S&L Zorg en Mariëlle Hooghiemstra namens SKW Lepelstraat. Allen vertelden zij hun meest waardevolle match welke voort is gekomen uit het partnerschap met Samen in de Regio.

Met live muziek van de  Persi Swing Collective was het na de uitzending het tijd om te gaan borrelen en samen te klinken op de zomer.We danken alle aanwezigen voor hun komst, restaurant Fort Smakelijk voor de overheerlijke haring en beenham. Tevens danken wij hen voor het beschikbaar stellen van hun locatie en voor het prachtig aankleden van het binnenplein. We danken ZuidWestTV voor het uitzenden van het M2 op locatie en de samenwerking. Maar ook Chris van Klinken willen wij bedanken voor het maken van de foto’s, welke ook op onze overige kanalen zijn te bewonderen.