Woensdag 17 juni 2015 wordt voor de eerste keer een speciale dag georganiseerd in het kader van AAA (Ansjovis, Asperges en Aardbeien).

Deelname is alleen voor genodigden en heeft een speciaal tintje. De opbrengst van de avond gaat namelijk naar twee goede doelen:

Stichting Behoud Weervisserij en Stichting Fort Smakelijk.


De dag heeft twee onderdelen:

- 12 personen of maximaal 24 bij voldoende belangstelling kunnen deelnemen aan een speciale vaartocht naar de Weervisserij. Afvaart 8:30 uur vanaf de Bergse diepsluis. Kosten €25 per persoon. Uiteraard wordt alles verteld over de weervisserij. Een deel van uw bijdrage gaat naar de twee goede doelen.

- ’s Avonds is er een diner voor maximaal 50 personen. Aanvang 17:00 uur bij Fort Smakelijk. Stichting Behoud Weervisserij heeft daar een stand en verstrekt informatie over hun doelstelling en het stageproject waarvoor de fundraising bedoeld is. Om ongeveer 18:00 uur wordt u in het restaurant uitgenodigd voor een maaltijd waarbij de 3 A’s op een bijzondere manier aan u worden gepresenteerd. Het team van Fort Smakelijk zal alle creativiteit gebruiken om u die avond te laten smullen. De kosten van deze culinaire happening bedragen €40 per persoon (inclusief drankjes), hiervan gaat €20 naar de goede doelen.

Uitgenodigd worden de relaties van de twee Stichtingen alsmede een aantal bijzondere gasten vanuit de persoonlijke relatiesfeer van de organisatoren. U kunt zich opgeven voor deze activiteit vóór 10 juni 2015 via de volgende e-mail adressen of telefoonnummers:

Fort Smakelijk: 0164-854 433 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Behoud Weervisserij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 46 25 27 20

Jacques Snepvangers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0653-257016


Met culinaire groeten,

Kees Bronkhorst, Fort Smakelijk

Marc van der Steen, Stichting Behoud Weervisserij

Jacques Snepvangers