Half juni ligt ‘n papieren krant op ruim 30.000 deurmatten in Bergen op Zoom en Omgeving.


Toen we in april 2010 begonnen met BoZinBeeld.nl hadden we nooit kunnen denken dat we amper vijf jaren later ruim 250.000 bezoekers op onze site mochten ontvangen die zo’n 2.6 miljoen pagina’s bezochten hetgeen een kleine 7.5 miljoen hits teweegbrachten.

Vooral het laatste jaar met een kleine honderdduizend bezoekers en 2.7 miljoen hits mag een groot succes genoemd worden. We voorzien dus duidelijk in een behoefte.


In die vijf jaren hebben we veel leuk nieuws kunnen brengen uit een steeds grotere regio. De onderwerpen lopen ook steeds meer uiteen en die groei willen we doorzetten.


En nu, een papieren krant om te vieren dat we vijf jaren in de lucht zijn. Deze jubileumkrant geeft echter niet alleen ons feestje weer. Er zijn meer personen die iets te vieren hadden, meer bedrijven die al weer een lustrum bereikt hebben. Vandaar ook dat het begrip ‘jubileumkrant’ extra betekenis krijgt. Het is van ons allen een cadeautje aan U, de lezer, om met ons een feestje te vieren in de vorm van leuke verhalen en mooie foto’s.


We verwachten omstreeks de derde week van juni deze krant overal in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat te kunnen bezorgen. De verhalen zullen tevens, in menig opzicht nog uitgebreider, op onze website te lezen zijn. We hopen U hiermee een leuk tussendoortje te bezorgen, in kleur, wellicht zelfs een verzamelexemplaar. Het is ons ‘kedooke’ aan U allen en we hopen nog lang Uw verhalen, belevingen en interesses te kunnen brengen. Daartoe behoort ook een fris gezicht van de website dat binnenkort gelanceerd wordt.


We danken de medewerking van Grada Franken, Walther Bogaers Consultancy Automatisering, Ster Videotheek, Restaurant ’t Heertje / ’t Geheim van Bergen, Evenementenzaal De Stoelemat, E. Paassens Woning en Project, Fruithandel Bert Franken, Boerderijwinkel Familie Suijkerbuijk, De Hollandse Tuin, Chris Chapel, Van Loon Administratiekantoor, Rob Mion Vastgoed, Restaurant De Hemel / B&B Van Harte, Berghbouw Brandweringen, Flat Out, Henk Franken, Babouche Brides & Business, Visgilde Oosterschelde, 666 The Nightmare, Jean-Paul Heck, Café De Markies, Restaurant El-Mundo de Carlita, Marijn van de Branden, Café ’t Slik / Café De Schorre, Café Die Twee, Restaurant Poncin, PJ Producties, Monilana, Niels Krebbekx, GBWP, D’Opeloze, Grand-Café De Grote Slok, Ad van Oorschot Schilderwerken.


Natuurlijk gaat onze speciale dank uit naar Martijn Meerman van ‘Plushommes Publishers’ die de vormgeving op zich genomen heeft en daarnaast de productie en verspreiding organiseert.


Heeft U nieuws te melden, evenementen die U organiseert of aan deelneemt of een leuk verhaal? Meldt het ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij komen graag langs voor een interview en een fotosessie of we brengen Uw aangeleverde berichten.


Hou ons in de gaten en blijf ons bezoeken op www.bozinbeeld.nl / www.westbrabantinbeeld.nl


Sonn Franken