In samenwerking met biermerk Jupiler gaat Gebouw-T op zoek naar nieuwe evenementen organisatoren die een aanvulling kunnen geven op het programma van het poppodium. Dit doen zij door middel van het organiseren van een pitch, waarin elke geïnteresseerde zijn of haar idee kort aan de medewerkers van Gebouw-T mag presenteren. PiTch! vindt plaats op dinsdagavond 21 april.

 

PiTch! richt zich op ondernemende organisatoren in de regio West-Brabant en Tholen. “Wij zijn op zoek naar nieuwe, frisse ideeën en geven graag nieuwe organisatoren een kans. PiTch geeft organisatoren de mogelijkheid hun idee kenbaar te maken en dit wellicht uit te voeren in Gebouw-T. We zijn vooral op zoek naar een concept dat nog niet eerder in Gebouw-T heeft plaatsgevonden. Dit kan van alles zijn, een combinatie van muziek met sport of literatuur, of juist een genre dat nog niet eerder in Gebouw-T is gehoord”, aldus Arjette van Gorsel, marketing coördinator van Gebouw-T.

 

Belangrijk is dat organisatoren tijdens PiTch! kort maar krachtig weergeven wat hun idee is. “Wie komt er op af en hoe zie je de hele avond voor je?” Van Gorsel: “Het is voor ons belangrijk te weten of het concept potentie heeft en of het haalbaar is binnen de mogelijkheden van Gebouw-T. Dit moet dus duidelijk in de pitch naar voren komen”.

 

Vanuit PiTch! worden drie organisatoren uitgenodigd voor een vervolggesprek waarin de concepten verder uitgewerkt worden. Hieruit wordt vervolgens het winnende idee gekozen. Dit idee wordt met ondersteuning van de professionals van Gebouw-T en een financiële bijdrage van Jupiler uitgewerkt tot een succesvol evenement.

 

Meer informatie over meedoen en inschrijven aan PiTch! is te vinden op de website van Gebouw-T; www.gebouw-t.nl.