Muziek in Beeld - Dat is de titel die de expositie meekrijgt.

Al lang mag BoZinBeeld.nl te gast zijn bij allerlei muzikale evenementen en mogen we de muzikanten 'schieten'. Als je zo dichtbij de artiesten staat wordt telkens weer duidelijk met hoeveel passie zij muziek beoefenen, hoeveel van hun ziel en zaligheid zij daar in leggen. Om al die emoties en de inzet van de muzikanten te eren hebben wij een aantal foto's uitgezocht en deze ontdaan van elke kleur. Door puur naar zwart wit te gaan komt al die emotie nog meer naar boven. Hier tonen wij de eerste 100 van de foto's van deze expositie. Later in de week zullen wij de tweede serie online zetten.

Wij hopen dat jullie nog een keer mee kunnen genieten van al die mooie momenten die we in Bergen op Zoom voorgeschoteld kregen. Ravelijn, De Stoelemat, Café 't Slik, Café De Schorre, Die Twee, 't Groene Paard, Gebouw T, het Beursplein of 't Ravelijn, allemaal prachtige Bergse locaties die de muziek alle vrijheid bieden. Wij willen iedereen bedanken dat we aanwezig mochten zijn, en danken alle muzikanten voor hun medewerking.

Een uitzondering zijn de foto's van Within Temptation; dankzij de uitnodiging van Jean Paul Heck mocht ik als persfotograaf vooraan het podium in Antwerpen de eerste paar nummers meemaken. Nogmaals bedankt Jean-Paul.