Zaterdag was het zo ver, de eerste dag dat Connie en Richard achter de toog van de Kannebuis staan als trotse uitbaters.

Als ik aankom dan staat Connie in d'r eentje. "Richard is boodschappen en doen en nog van alles en nog wat. Hij zal zo wel komen." Natuurlijk feliciteer ik haar. "Eigenlijk is morgen, 1 maart, officiéél de eerste dag maar we konden vandaag al beginnen, dus maar gelijk al aan de slag he." Ze toont me de twee grote TV's, het interieur en meldt me trots wat er allemaal nog te wachten staat. "Die grote TV daar komt een speciaal dressoir voor met wielen en al. Zo kunnen we hem overal wegzetten waar we willen. We kunnen twee Fox zenders tegelijkertijd tonen met die twee TV's. Dus als AJAX en Feijenoord bij voorbeeld beiden tegelijk moeten spelen, dan kunnen de liefhebbers alle twee de wedstrijden volgen." Het is duidelijk dat Connie trots is. En dat mag ook wel, want het is een hele onderneming die ze overgenomen hebben. Dan komt ook Richard binnen met enkele flessen drank. Hij lacht als hij me ziet. "Ik ben al heel de dag onderweg. Je moet van alles halen, doen, daar zijn, en veel dingen regelen."Maar de big smile toont dat hij er helemaal klaar voor is. "Weet je Sonn, als je zo van Philip Morris thuis komt te zitten dan ben ik blij dat ik nu aan de slag kan. En nog wel als mijn eigen baas, in onze eigen zaak. Misschien moest het wel zo zijn want alles valt op zijn plaats. Ik ben blij dat ik dit met Connie samen mag doen en we hebben er hartstikke zin in." 

Het is Connie en Richard gegund, en we spreken dan ook af dat ik over een paar weken terug kom voor een gesprek om te ontdekken wat de Kannebuis nu allemaal te bieden heeft.

De openingstijden van de Kannebuis zijn

Maandag,Woensdag,Donderdag,18.30 tot 01.00.

Vrijdag 16.00 tot 02.00.

Zaterdag 14.00 tot 02.00.

Zondag 14.00 tot 00.00.

Bij evenementen andere openingstijden.

Dinsdag gesloten.