Ans Goorden van De Maagd heeft ons weer veel te melden.

‘’These guys sound so like the Bee Gees it's scary!" (Brendan O’Carroll)

Nights on Broadway met Irish Bee Gees

Na uitverkochte tours in Engeland en Ierland komen The Irish Bee Gees voor het eerst naar Nederland. Met de orginele Bee Gees-sound en vele wereldhits brengt de zevenkoppige band het publiek naar de tijd van o.a. Saturday Night Fever. Originele Bee Gees foto’s op groot scherm maken de herkenning compleet. De show Nights on Broadway staat op 4 maart 20:00 uur op de planken van theater De Maagd. Voor meer info www.demaagd.nl

 

Met Nights on Broadway brengen The Irish Bee Gees een theatershow rondom the Gibb Brothers. Ze laten dertig wereldhits passeren, waaronder de kaskrakers Massachusetts, Don’t forget to remember me, Words en niet te vergeten: How deep is your love, Stayin alive en Tragedy. De stemmen en arrangementen herinneren het publiek meteen aan de tijd van Saturday Night Fever. De samenzang van het drietal maar ook de individuele stemmen grenzen akelig dicht aan het origineel. Tony Kelly zingt op ‘fenomenale’ wijze de hoge (falset) stem van Barry Gibb. Een indrukwekkend eerbetoon aan Andy Gibb completeert deze show met afwisselend ballads en uptempo songs. Met originele Bee Gees foto’s op groot scherm is Nights on Broadway een garantie voor een avondje nostalgie. In Engeland en Ierland trekken de The Irish Bee Gees volle zalen. Ze worden zelfs speciaal aanbevolen door tweevoudig Songfestivalwinnaar Johnny Logan. De zevenkoppige bands tourt voor het eerst in Nederland.

 

"From the musicianship to the vocal harmonies, these guys sound so like the Bee Gees it's scary!"

Brendan O'Carroll (International Comedian) :

 

"This is an absolutely superb show. Highly recommended! The boys have the vocals down to a fine art."

Johnny Logan (International Artist & 3 times Eurovision Winner)

 

“That’s the highest thing I’ve ever heard – Fantastic”

Gerry Ryan (TV and Radio presenter)

 

“Absolutely Brilliant !!”

Colm Hayes ( TV and Radio Presenter)


Wouter Deprez houdt publiek spiegel voor

Hier is wat ik denk

De titel laat niets te raden over: Wouter Deprez gaat eerlijk zeggen wat hij denkt. Na een sabbatical met zijn gezin in Zuid-Afrika bekijkt de Vlaamse cabaretier zijn land met hernieuwde ogen en houdt hij iedereen genadeloos de spiegel voor in Hier is wat ik denk, op zaterdag 28 februari 20:00 in De Maagd. Voor meer info www.demaagd.nl

 

Wouter Deprez is al jaren één van de meest succesvolle comedians van België. Ook in Nederland kan hij sinds zijn overwinning op het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2004 rekenen op een trouw publiek. In 2012 trekt Wouter met zijn gezin naar het buitenland voor een langdurige sabbatperiode. Bestemming: Plettenberg, Zuid-Afrika. Hij aanschouwt er het doen en laten van zijn nieuwe landgenoten en vindt er inspiratie voor een nieuw programma.  In ‘Hier is wat ik denk’ bekijkt hij zijn oude land met hernieuwde ogen.

De voorstelling ging begin 2013 in première in België en ontvangt veel lof van zowel pers als publiek. Wegens een te drukke agenda bracht hij de voorstelling maar een paar keer in Nederland. Op verzoek van velen keert hij nu terug naar ons land voor een uitgebreide tournee.

 

Recensies

Recensenten loven zijn durf en de genadeloze spiegel die hij het publiek voorhoudt.

 

deredactie.be

“Deprez wrijft en masseert de mensen, knijpt en prikt waar nodig en geeft hen een warm bad met af en toe een ijskoude straal. Hij houdt het publiek klassiek de spiegel voor en durft. Hilarisch omdat het allemaal zo verdomd beredeneerd is. En grappig. En zo waar.”

 

Focus Knack (****)

"Hier is wat ik denk" is een in spitsvondige humor gedrenkt pleidooi voor een leven dat gedirigeerd wordt door de liefde en niet door geld en stress. Cynisme, ironie, frustratie, rebellie, kolder én porno buitelen over elkaar heen. Dat Deprez niet uitglijdt in een moraliserend oliespoor heeft alles te maken met de stoutmoedigheid waarmee hij het publiek bevraagt over leningen, winkelkarretjes en seksverslavingen maar evengoed met de grappige verpakking van de bedenkingen én met de snelheid waarmee hij switcht tussen Afrika en België.”

 

De Morgen (****)

"Makkelijk om te begrijpen, maar zeer confronterend. Een avondje expliciet gedwongen in de spiegel kijken."

 

Prijzen:

- Humo’s Comedy Cup 2003

- Juryprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2004