Maar liefst vier drumkorpsen treden er op zaterdag 13 december tijdens Drummin' with the Neighbours op in de Wittenhorst in Halsteren. De drumband van Sint Cecilia Eensgezindheid uit Halsteren mag dit jaar het jaarlijkse slagwerkfestival organiseren. Deze spectaculaire show begint om 19.30 uur. Toegang is gratis.  

Behalve de drumband van Sint Cecilia Eensgezindheid staan er die avond optredens op het programma van Odiles Rapid uit Bergen op Zoom, OVM uit Oud-Vossemeer en Apollo uit Brouwershaven. Het slagwerkfestival wordt ieder jaar door een andere slagwerkgroep georganiseerd. Vorig jaar was het de beurt aan OVM, nu is de Halsterense muziekgroep gastheer.  

Drummin' with the Neighbours belooft een spectaculaire show te worden, waarbij allerlei verschillende muzieksoorten de revue zullen passeren. Van swingende samba's, tot strakke marsen en van pompende discobeats tot opzwepende latinnummers. Halverwege het programma vindt er een loterij plaats, waarbij leuke prijzen voor onder de kerstboom te winnen zijn.

 

Iedereen is van harte welkom.